Nog snel zorgverzekering 2021 vergelijken? Alle info op een rij

Je hebt nog tot en met 31 december om van zorgverzekering over te stappen. Verreweg het merendeel van de mensen maakt de switch pas in de laatste dagen van het jaar. Wellicht staat het zorgverzekering vergelijken bij jou ook nog op de planning. Lees je goed in, zodat je geen appels met peren vergelijkt en niet blindelings kiest voor de goedkoopste zorgverzekering.

We kunnen ons voorstellen dat je pas interesse hebt in informatie over zorgverzekeringen op het moment dat je die van jou onder het vergrootglas legt. Onderstaand de meest gelezen artikelen over de zorgverzekering 2021 uit de afgelopen periode.

 • Top 5 goedkoopste zorgverzekeringen 2021
  Grote kans dat je huidige zorgverzekering volgend jaar duurder wordt. De hoogste tijd om dus eens te checken of het niet goedkoper kan. Onze top-5 helpt je op weg bij het vergelijken van je zorgverzekering 2021.

 • Zorgverzekering 2021 vergelijken in vijf stappen
  Nog niet alle premies zijn bekend voor de zorgverzekering 2021. We lopen wat op de muziek vooruit en maken het vergelijken van de zorgverzekering alvast makkelijker voor je met deze vijf stappen.

 • Welke zorg dekt jouw zorgverzekering?
  Veel mensen slaan zorg over omdat ze denken dat het niet vergoed wordt. De gevolgen kunnen groot zijn, zowel financieel als fysiek. Zorg uitstellen betekent vaak ook afstel. Herstel kost vaak meer.

 • Let bij budget zorgverzekeringen op onverwachte kosten
  Budget zorgverzekeringen trekken de aandacht met lage premies. Alleen naar de premie kijken kan uiteindelijk duur uitpakken. Zo kan je met een budgetpolis niet bij iedere zorgverlener terecht.


Neem even de tijd om voor jezelf te bepalen of je nog goed zit qua zorgverzekering. Zeker als het om meerdere personen in één huishouden gaat, kan het vergelijken van zorgverzekeringen een forse besparing opleveren. Je hebt nog een paar dagen…!

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HP Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie