Uw verzekeringen kosteloos laten nalopen? Dat kan nu!

Een extra annuleringsverzekering als deze ook al inbegrepen zit in je reisverzekering? Verzekerd voor zowel rechtsbijstand in het verkeer als verhaalsbijstand op je autoverzekering? Het glas in jouw huis dubbel verzekerd? En nee, daarvoor hoeft het geen dubbel glas te zijn. Een hoge premie betalen voor jouw caravan, terwijl de premies nu veel lager zijn?

Het zijn een aantal voorbeelden van onnodige kosten die wij in de praktijk vaker tegenkomen. Zonde! Het geld wat je mogelijk bespaart kun je beter uitgeven tijdens een welverdiende vakantie of een gezellige avond uiteten, nu wij langzaam afscheid nemen van de corona-regels.  Bij HP Verzekeringen zoeken we graag voor je uit of jouw lasten omlaag kunnen.

Het enige wat we vragen is een beetje van jouw tijd. Dit alles is in een paar minuten geregeld: wij doen (met veel plezier) de rest van het werk. Mail de polisbladen van de verzekeringen die je niet bij ons hebt ondergebracht naar verzekeringscheck@hpverzekeringen.nl. Vervolgens lopen wij het voor je na en vergelijken wij de prijs die je nu betaalt met de prijzen van andere maatschappijen. Ook kijken wij uiteraard of alle dekkingen kloppen.

Dit alles krijg je terug in een persoonlijk en overzichtelijk rapport. Hierin beschrijven wij per polis onze bevindingen en aandachtspunten. Indien wij jou een beter voorstel kunnen doen, sturen wij dit meteen mee. Als alles klopt, zetten wij dit in het rapport en bevestigt dit het feit dat je jouw zaken prima op orde hebt!

Heb je vragen over de mogelijkheden van de premie-check? Of wil je graag nader geïnformeerd worden? Bel ons op en vraag naar de verzekeringscheck of neem contact op via onderstaand formulier.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HP Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie