Tarieven

Eerste kennismaking
Wij voorzien je van persoonlijk advies en geven je daarmee de zekerheid van een gepast advies. Om onze adviezen af te stemmen op jou, nemen we altijd de tijd om je te leren kennen. We maken hiervoor onder meer een formele profielschets. Wie ben jij, wat zijn jouw wensen en waar liggen jouw mogelijkheden? Door jou goed te leren kennen, heb jij de garantie op professioneel persoonlijk advies. In principe is zo'n eerste gesprek bij ons geheel vrijblijven, dus zonder enige kosten. Ook is de koffie gratis!

Onafhankelijk advies voordeliger
Ons advies is volledig onafhankelijk. Daardoor bespaar je tot honderden of zelfs duizenden euro’s. Hoe zit dat precies? We geven je een hypotheekvoorbeeld. 

Grotere bekende banknamen in Nederland zijn Rabobank, ABN Amro en ING. Het zijn banken die veel geld besteden aan reclame - vandaar dat ze zo bekend zijn - en onder andere daardoor meestal nooit een lage hypotheekrente kunnen bieden. Vaak is de rente op een hypotheek bij een bekende bank tussen de 0,20% en 0,50% hoger.

Via ons heb je toegang tot vrijwel alle hypotheekaanbieders, ook degene met een lage rente. Daarin schuilt een belangrijk voordeel. De meeste Nederlanders zetten hun hypotheekrente 20 jaar vast. Na twintig jaar scheelt 0,20% lagere hypotheekrente op een lening van twee ton maar liefst € 8.000 bruto. Bij een rente van 0,50% loopt dit zelfs op naar € 10.000. 

Ons advies is fiscaal aftrekbaar
Door deze en andere vergelijkbare voordelen, ben je met individueel hypotheekadvies vaak voordeliger uit. In bepaalde gevallen zijn de kosten voor onze adviezen fiscaal aftrekbaar. Wij werken voor hypotheken met een vast vergoeding van € 3.000 (zie dienstverleningsdocument) of o.b.v. een uurtarief van € 125. U kunt het krijgen zoals u het wilt. Concreet betekent dit dat jij van het tarief dat je aan ons betaalt, meestal zo'n 40% weer terugkrijgt. Betaal je ons € 3.000 dan ontvang je via jouw belastingaangifte € 1.200 retour.  

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

HP Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie